- Californien, Rødvin

Grace Bridge Pinot Noir 2017, Californien. 129,00 kr.

På den højt respekterede Master of Wine Jancis Robinsons hjemmeside finder man følgende citat om Scotto Family Cellars; “is certainly at home among a list of producers who excel at Pinot Noir.” – og det beviser deres Grace Bridge mere end nogen anden. Vinen er lavet på udvalgte druer fra Monterey og Sonoma County – nogle af Califoniens bedste terroirs for Pinot Noir – og lagres på små egetræsfade. Resultatet taler for sig selv. Den delikate duft afslører aromaer af kirsebær, hindbær, jordbær og tranebær med nuancer af toast, vanilje og sort peber. Smagen byder på klassiske Pinot-dyder med silkeblød, saftig og moden rød bærfrugt, der på ingen måde bliver marmeladeagtig, men beholder en flot friskhed og elegance. Frugten komplimenteres af raffinerede, let krydrede lag, inden hele herligheden munder ud i en frisk og elegant finish. En usædvanlig flot Pinot der klart overleverer til prisen. Nyd den af rummelige glas alene eller til oksekød, svinekød, fjerkræ eller et udvalg af charcuteri, oste og pateer.

You may also like...