Australien, Rødvin

Schild Estate. Ben Schild Reserve Shiraz. 179,00 kr. Udsolgt

En legestue i smagsoplevelser, der har en fantastisk harmoni og en ægtehed i eftersmagen. Man er lige så glad efter første glas, som da man som barn forlod legepladsen, og har blot havde lyst til et besøg igen!

I 2001 købte Schild Familien denne vinmark der hovedsagelig består af sandet ler, de opkaldte den ”Angus Brae” efter Ed’s barnebarn Angus, og et scottish ord ”Brae” der betyder stejl bjergside.
Denne unge vingård er opkøbt så man kan blive ved med at lave kvalitets vine og dyrker vinstokke i deres rette element.
Denne vin der er opkaldt efter grundlæggerne Ben, druerne udvælges og håndplukkes for derefter at blive presset i åben kar, mosten gennemgår en kold fermentation, hvorefter den ligges på en blanding af nye og gamle egefade imellem 18 til 24 måneder. Fadene kommer fra Ungarn, Frankrig og Amerika.
Ved tapning blandes vinen fra de forskellige fade.

Dyb rubin rød farve i glasset, duften gemmer på herligheder af brombær, solbær og grøn peber, i smagen kommer der masser af krydderier frem, der har følgeskab af smagen af røde mørke bær.
En legestue i smagsoplevelser, der har en fantastisk harmoni og en ægtehed i eftersmagen. Man er lige så glad efter første glas, som da man som barn forlod legepladsen, og har blot havde lyst til et besøg igen!

Servere gerne imellem 14-16 grader, må

You may also like...