Australien, Rødvin

Schild Estate. Ben Schild Reserve Grenache. 179,00 kr.

Samspillet med de forskellige smage tager en på en rejse i vinens palette, der er en fantastisk intensitet og lang smag med god krop. En vin, der ikke bare er som de andre.

Siden 1916 har der, på de østlige bakker med udsigt over Rowland Flat vokset Grenache stokke som buske, det betyder at de får lov til at vokse delvist vildt, og ikke langs et trådnet, som ofte er brugt i vinverden, derfra navnet ”Bush Vine”, det giver en anden saft og kraft, en stil der er ved at slå igennem og derfor stor efterspørgsels efter disse vine.
Druerne håndplukkes og presser derefter i åben kar, mosten gennemgår en kold fermentation, hvorefter den ligges på en blanding af nye og gamle egefade.
Mørk rubin farve med toner af røde og mørke bær, en lokkende duft, der i smagen indfri hvad der blev lovet. Masser af duft fra hindbær, kirsebær og blomme, der er tilpas krydret med lakrids, kardemomme og eg.
Samspillet med de forskellige smage tager en på en rejse i vinens palette, der er en fantastisk intensitet og lang smag med god krop.

En vin, der ikke bare er som de andre.

Servere gerne imellem 14-16 grader.

Nydes i selskab med det røde kød, mørke gryder retter, vildt eller ost.

You may also like...