Rødvin,Spanien

Bodegas Resalte Pena Roble Crianza 2017, Ribera del Duero.

Rigtig god og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Flot velbalanceret madvin, der let klarer alle de kraftige kødretter.

Denne Crianza er, ligesom alle andre vine fra Bodegas Resalte, produceret på 100% Tempranillo. Vinen har ligget på franske (80%) og amerikanske (20%) fade i 12 mdr. (1/3 nye, 1/3 ét år gamle og 1/3 to år gamle fade). Herefter lagres vinen 2 mdr. på tank og til sidst 8 mdr. på flaske før frigivelse.  Vinen er dyb rød kirsebærfarvet, klar og brillant. Det er en solmoden krydret duft med mange spændende facetter såsom sorte kirsebær, brombær, lakrids og lidt mineralske toner.

Rigtig god og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Lagringen giver denne vin rygrad, men overdøver ikke den delikate frugt. Eftersmagen er lang, blød og helt uden skarpe hjørner. Flot velbalanceret madvin, der let klarer alle de kraftige kødretter.

Vinen er særdeles velegnet til de lidt tungere kødretter, vildt og oste.
Server vinen ved 15° – 16°C.

Du kan måske også lide...