Bodegas Resalte Pena Roble Crianza 2017, Ribera del Duero.

Rigtig god og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Flot velbalanceret madvin, der let klarer alle de kraftige kødretter. Denne Crianza er, ligesom alle andre vine fra Bodegas Resalte, produceret på 100% Tempranillo. Vinen har ligget på franske (80%) og amerikanske (20%) fade i 12 mdr. (1/3 nye, 1/3 ét år gamle og 1/3 …

Campiato. Dejlig Spansk Rødvin

Vinen er lavet på druer fra 40 år gamle vinstokke og det kan smages i den fine balance mellem tanniner og frugt.En delikat og silkeblød vin, der fungerer perfekt til både hverdag og fest. Lagret 3-4 mdr. i amerikanske og franske egefade. Perfekt til kød – både okse og krydret svinekød samt tapas.

Protos Reserva, Ribera del Duero

En sand juvel af en vin, 18 måneders lagring på eg efterfulgtaf min. 24 måneders lagring i flasken giver en uforglemmeligsilkeblød smagsoplevelse, der bliver hængende i det uendelige.En fryd for øjet, næsen og ganen. Perfekt vin til kraftige og krydrede kødretter samt modne milde oste.

Protos Crianza, Ribera del Duero

En vin der er værd at vente på, 14 måneders lagring på amerikanskeog franske egefade efterfulgt af 12 måneders lagring i flasken.Vinen giver en sjælden smagsoplevelse, med et væld af indtryk.Flot integreret og letkrydret frugt i elegant balance med et saftigt tanninbid.Afsluttes af en virkelig lang eftersmag. Anbefales til:Grillede kødretter samt vildt. Derudover en glimrende ledsager til modnemilde oste.

Protos Roble, Ribera del Duero

En elegant og fyldig vin med karakter. Lagring på amerikanske fade i 6mdr.og 6 mdr. på flaske. Flot frisk vin med duft af røde bær og strejf af vanilje.God balanceret eftersmag med både friskhed og afrundet frugt. Perfekt til lammekød, kalvekød. Kan også klare federe mad.