Baron Fuente, Champagne Brut

Champagne fra Baron Fuente. Har en flot letgylden farve,en elegant ren og frisk duft af citrus og grape.Smagen er dejlig forfriskende – og med en fin balancemellem det friske og det frugtrige. Champagnen har enlang og intens eftersmag med noter af citrusfrugter. En ideel Champagne, der kan nydes som aperitif, til fiskeller lyst kød.

Moscato D`Asti

Moscato D’Asti er en enestående frisk og sødmefuldvin fra det nordlige Italien omkring Piemonte.Moscato er elegant let mousserende og har flotbalance mellem fin frugtsyre, en naturlig sødmesamt en lav alkoholprocent.Ingen andre steder i verden har man formået at kombinere Moscatos frugtsødme med den naturlige friskhed samt denfine mousserende stil. Perfekt til velkomst, frugtdesserter, milde cremede oste – men også som“meditationsvin” på terrassen.

Jean Murbach Rosé Cremant Brut, Alsace

Denne elegante boblende Rosé blev fundet på en berigende tur til det skønne Alsace. Elegant flot og lækker. Ja alt hvad der kræves når hverdagen skal have noget kulør, eller når festen skal blive lidt festligere.Delikat med noter af røde bær som kirsebær og solbær. Har en dejlig lang finish. Kan nydes uden mad, men …

Jean Murbach Cremant Brut, Alsace

Vi har fundet denne lækkerbisken på en berigende tur til det skønne Alsace.Let liflig lækker. En boblende prisbelønnet charmetrold.Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge.Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter afgrønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og …

Cava, Renau Colbert

Cava er spansk mousserende vin, lavet på den traditionelle metode, hvor andengæringen foregår i flasken, helt som i Champagne-området. Renau Colbert Semi Seco er en flot Cava, med friske bobler og en meget fin balance mellem friskhed og et strejf af sødme. Semi Seco betyder “halvtør” og gør denne vin perfekt som aperitif og til at …

Cava, Renau Colbert.

Cava er spansk mousserende vin, lavet på den traditionelle metode, hvor  andengæringen foregår i flasken, helt som i Champagne-området. Renau Colbert Brut er en flot Cava, med friske bobler og dejlig tør afslutning. Perfekt som aperitif, til skaldyr og fisk samt lette salater.

Farfalla Bianco

Denne dejlige vin er let mousserende og perfekt på en varm sommerdag. Frugtagtig aroma med strejf af sødme. Delikat frugtsmag med elegantsødme uden at være for sød. Perfekt som velkomstdrink, aperitif, til frugt og dessert.

Farfalla Rosé

Denne dejlige vin er let mousserende og perfektpå en varm sommerdag.Delikat frugtsmag med elegant sødme uden atvære for sød.Frugtagtig aroma med strejf af hyld. Perfekt til velkomstdrink, aperitif, lette retter samt frugtdessert.