Talaro Rosso. Kr. 45,00

Blød, afrundet og let drikkelig vin fra Syditaliens varme klima. Dennevin er en rigtig frugt-charmør til den store buffet. Dejlig ren frugt med nuancer af blomme og sveske. Medium fyldigmed en meget afrundet eftersmag med elegante toner af eg. Perfekt til lettere kødretter, pasta, pizza samt milde oste.

Appassionante, Veneto kr. 69,00

En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin.Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer.Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionante passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt …

True Zin. Økologisk Zinfandel fra Italien. kr. 59.00

Frugttæt økologisk nyhed, der har en intensitet, der minderom en let Amarone. Intens frugtrig og meget fyldig vin.Vinen har en dejlig afrundet smag med nuancer af mørke bær,tørrede frugter samt sød lakrids.Eftersmagen er balanceret med en elegant sødme, der er flotintegreret med vanilletoner fra egefadet. Perfekt til diverse retter af oksekød, lam samt cremede oste.